Log ind
Bliv VIP medlem
0
MENU
Bliv VIP medlem
Scroll ned og se talkshow trailer
og mere info ...
Linses talkshow 2018

Vi kommer tilbage i 2018

- og det bliver med helt nye shows.

Efter næsten 50 shows på under to år, er det tid til at holde en lille pause, men så kommer vi tilbage med helt nye Linses talkshow, hvor en del af rammerne bliver som det hele tiden har været, men der vil være en masse nye og spændende ting, og vi er allerede i gang med forberedelserne.

Vi har ikke datoerne helt på plads endnu, men det kommer til at blive i efteråret, og vi forventer at have alt på plads på et tidspunkt i januar. Hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev, vil du få besked som en af de første. Er du ikke tilmeldt, så kan du blive det lige HER   

Jeg pønser dog på lidt helt nyt, som vi kommer til at teste i foråret, men det kan jeg ikke fortælle mere om lige nu :-) 

TUSIND TAK til alle de gæster der har været til mine talkshows og juleshows - I er med til at skabe de rammer, der gør at vi har glædet os til hver og et show.

Husk du kan streame mit talkshow digitalt LIGE HER, og nedenstående er traileren for det show.(du kan betale med Mobile Pay, så det er nemt)

 

   

Vi ses i 2018, krams Linse

Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)