Log ind
Bliv VIP medlem
0
MENU
Bliv VIP medlem

Talkshow podcast

Kom med en tur bagom mit talkshow - du får alle "backstage historierne" :-)

Selvom jeg aldrig har været til jeres talkshows live, føler jeg at jeg har været der 100 gange før. I giver folk uden mulighed for at komme og se jer live, muligheden for at komme tæt på jer alligevel. Derudover har I perfekte "radio" stemmer.

Sammen med Fremtids Peter, har vi kastet os ud i et nyt projekt, nemlig at lave en podcast, hvor vi taler om alt i forbindelse med mit talkshow:

  • Hvordan mødte jeg Fremtids Peter, og hvordan opstod ideen til talkshowet?
  • Det allerførste talkshow i Odense, hvor Mopper var gæst
  • Hvordan ser en talkshow dag egentlig ud?
  • Så fortæller vi en masse virkelig sjove, spændende og rørende historier fra de 30 talkshows vi har afholdt, og en masse "backstage" snak :-) 

Der er to afsnit, og du kan tage det i ørene, når du cykler, er i bilen, på ferien, gåturen med hunden, tager en slapper på sofaen, eller hvor det nu passer bedst :-)

Nederst er en video, hvor vi taler om podcasten. 

Der er to måder du kan lytte til denne podcast, du kan bare klikke på nedenstående, eller du lytte på Soundcloud, hvor du også kan hente deres app, og downloade begge afsnit, så kan du høre dem, uden at være på nettet. 

Hent på Soundcloud HER 

Ellers kan du bare lytte med lige her, rigtigt godt fornøjelse, jeg håber I hygger jer ligeså meget som vi gjorde:

 

Her er andet afsnit: 

Dette podcast er optaget og redigeret af Podcastteam, TUSIND tak for jeres hjælp. 

Der er nye talkshows til efteråret, se MERE HER 

Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (1:4)
Du kan altid selv skabe din vinterstemning, og nogen gange skal der ikke så meget til, så kan det faktisk blive rigtig hyggeligt. I denne video, fortæller jeg lidt om, hvordan lys og andre småting, kan skabe den helt rigtige stemning, og give et godt løft til humøret
Vinterhygge med Linse (2:4)
En sikker ting at hygge med om vinteren, er at spille. Du kan spille alt muligt, Niller og jeg elsker at spille rommy, som du bla. kan se i denne video
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)