Log ind
Bliv VIP medlem
0
MENU
Bliv VIP medlem
Scroll ned og se talkshow trailer
og mere info ...
Linses talkshow 2018

Linses talkshow - jeg gør hvad jeg vil!

Helt nye talkshows

Jeg er tilbage med "Linses talkshow", og i denne omgang bliver det kun med 5 helt unikke talkshows.

 

Her er tidspunkter og steder:

23. oktober 2018 | Odense (Odense Koncerthus Carl Nielsen Salen) | Køb billet her

24. oktober 2018 | Greve (Portalen Greve Teater- & Musikhus) | Køb billet her - UDSOLGT

27. oktober  2018 | Aalborg (Skråen i Nordkraft) | Køb billet her

 

I mine tidligere talkshows har I kunne opleve hemmelige gæster som eks: Geggo, Cengiz, Didde, Mikkel Kessler, Ronni Garner og Lebbe Lone, vi har grinet af brøleren, jeg har sunget (selvfølgelig 😄) der har været frieri på scenen og så har jeg bare haft de mest FANTASTISKE gæster der har stillet en masse gode spørgsmål.

Jeg har ikke ændret på det som har været kendetegnet ved mine talkshows: vi skal grine - meget, der skal være alvor, sang, hemmelige gæster, selfies og selvfølgelig spørgsmål fra gæsterne, men jeg har også nogen nye spændende ting i ærmet, som I kan glæde jer rigtig meget til. Jeg nyder mit eventyr i det spanske, og jeg vil selvfølgelig også fortælle en masse gode historier fra mit liv hernede.

I kan varme op med et lille sammendrag af talkshowet fra sidste år:

Efter hvert talkshow, har du mulighed for at komme op på scenen og få en selfie og autograf i din bog.

"Tusind tak for et fantastisk show, super positivt overrasket, vi grinte og havde næsten ondt i hænderne af at klappe 😂 fantastisk at din bror kom på scenen og at se søde Didde og alle de andre" Susanne Thorgaard

Til hvert show, vil der være et mindre antal VIP billetter, der giver flg. fordele:

  • Der bliver reserveret plads til jer på række 1-3 (i det navn billetter købes i)
  • I kommer som de første på scenen efter showet, hvor I kan få taget en selfie

Så kan I ankomme i ro og mag, og er sikret de bedste pladser. Når I klikker jer til billetter, vil der være mulighed for at købe almindelige og VIP billetter.(Bemærk, det er ikke med backstagemøde). Senest en uge før showet, vil du modtage mere VIP info.

Kom en tur med backstage og se hvad der sker inden talkshowet:
Jeg GLÆDER mig til at møde jer alle hjemme i Danmark ❤️

Krams Linse

 

Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)