Log ind
Bliv VIP medlem
0
MENU
Bliv VIP medlem

 

Talkshowet blev optaget i Magasinet Odense, nov. 2016, og her kan du få et minuts højdepunkter fra showet:

 

Du har to muligheder for at streame talkshowet:

  • Leje: så har du adgang til talkshowet i 24 timer
  • Købe: så kan du downloade showet, og altid se det 

Det er supernemt at streame Linses Talkshow, alt du skal er:

  • Gå over på siden hvor du kan streame KLIK HER
  • Vælg om du vil købe eller leje talkshowet
  • Så er du i gang
Tusind tak for et fantastisk show, super positiv overrasket, vi grinte og havde næsten ondt i hænderne af at klappe😂Fantastisk at din bror kom på scenen, og at se søde Didde, og de andre.
Susanne Thorgaard;

 

 

 

 

Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)