Log ind
Bliv VIP medlem
0
MENU
Bliv VIP medlem

Bliv GRATIS VIP medlem

Som noget helt nyt, har jeg lavet en VIP klub. Det er gratis at være medlem, og du får masser af fordele, blandt andet fede konkurrencer. Jeg vil hele tiden udvikle VIP klubben, så der komme mange overraskelser :-)

Bliv VIP medlem
Dine VIP fordele
VIP konkurrencer
Eksklusivt indhold
Nyheder først
Fordele fra samarbejdspartnere
Bliv VIP medlem,
opret dig her på siden - det er GRATIS
Opret dig og bliv VIP medlem Betingelser
Allerede medlem - log ind overst på siden
Velkommen til mit univers
Udvalgte afsnit
Vinterhygge med Linse (3:4)
Jeg skruer faktisk tit ned for varmen, for så kan jeg tage mit hyggetøj på, og det er også en del af min vinterhygge. Jytte driller mig lidt i denne film, men hyggeligt er det :-)
Da Moster Niller var en lille pige (1:4)
Mange kender Moster Niller fra Familien Fra Bryggen, men her kan du lære Niller lidt bedre at kende, og bla. høre Niller fortælle om sin barndom, og hvordan han fandt ud af, at han var homoseksuel.
Vinterhygge med Linse (4:4)
Det er altid hyggeligt at gå en rigtig lang tur, også selvom det blæser eller sneer, for så bliver det bare hyggeligt at komme hjem, og få en varm kop kaffe. Jeg går mange ture hver dag, da Jytte og Cino skal jo luftes, og her har jeg også taget moster Niller med
Rodekassen (4:12)
Jeg måtte knokle, for at blive klar til mine talkshows. Der skal jo ske en masse nyt, så jeg måtte trække i arbejdstøjet hos lasertryk.dk, og selv være med til at trykke min nye kalender, plakater, papfigur til den røde løber (ja - sådan en kommer der også :) og en masse andre ting. Jeg kan godt afsløre, at jeg fik sved på panden, men havde en FANTASTISK sjov dag, og jeg havde selvfølgelig Fremtids Peter med, så han kunne filme jeg knoklede :-).
Kom tæt på:
Nyt fra mig, konkurrencer, videoer, sjov, spas og meget mere :-)